محمود احمدینژاد در نامهای به دبیرکل سازمان ملل متحد با اشاره به اقدامات برخی از نیروهای اطلاعاتی و امنیتی اعضای ناتو مستقر در افغانستان و نیز رفتار بعضی رسانههای آمریکایی و اروپایی در حمایت از عبدالمالک ریگی خواستار محکوم کردن سریع جنایات وی و دفاع از حقوق ملت مظلوم ایران شد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، محمود احمدینژاد رئیسجمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از نامه خود به «بانکیمون» دبیر کل سازمان ملل متحد با تأکید بر اینکه از زمان حضور نیروهای آمریکایی و ناتو در منطقه علاوه بر کشته و زخمی و آواره شدن چندین میلیون نفر، کشت مواد مخدر و تروریسم نیز توسعه یافته است، تصریح کرد: انتظار این است که حضرتعالی به طور فعال موضوع را در دستور کار قرار دهید و تصمیمات لازم را برای پایان دادن به کشتار، توسعه مواد مخدر و اشغالگری اتخاذ و اعلام نمایید.
متن کامل نامه دکتر محمود احمدینژاد به دبیر کل سازمان ملل متحد به این شرح است:
جناب آقای بانکیمون
دبیر کل محترم سازمان ملل متحد
سلام علیکم
با تبریک عید نوروز و آغاز سال 1389 شمسی یک بار دیگر از تلاشهای جنابعالی و اعضای مجمع عمومی جهت ثبت جهانی نوروز، این عید بزرگ انسانی و فرهنگی، تقدیر مینمایم. امیدوارم این اقدام، منشأ گسترش فرهنگ نوروزی یعنی صلح، دوستی، بالندگی، همکاری سازنده و امنیت پایدار در سراسر جهان باشد.
همانگونه که میدانید تروریسم از مهمترین معضلات امروز جامعه بشری است و بسیاری از سیاستگذاریها و لشکرکشیها به بهانه مبارزه با آن انجام میگیرد.
مطلع شدید که شروری به نام عبدالمالک ریگی در چند سال اخیر با پناه گرفتن در افغانستان و پاکستان و از طریق نفوذ و راهزنی و انفجارات در جنوب شرقی ایران، بیش از 140 نفر از هموطنان بیگناه اینجانب، اعم از زن و مرد و کودک، را با فجیعترین روشهای ممکن به قتل رسانیده و بیش از 260 نفر را زخمی کرده است.
گر چه سازمانهای بینالمللی مدعی حمایت از حقوق بشر در این مدت در برابر این جنایات سکوت اختیار کرده و یا به نوعی از آن حمایت کردند لیکن تأسفانگیزتر از آن، اقدامات برخی از نیروهای اطلاعاتی و امنیتی اعضاء ناتو مستقر در افغانستان و همچنین رفتار برخی رسانههای آمریکایی و اروپایی در حمایت از این جنایات و تلاش برای تطهیر دستان به خون آغشته این جنایتکار و مزدورانش بود. اطلاعات مستندی در دست است که سرویسهای اطلاعاتی و امنیتی حداقل سه کشور از شرارتها و اقدامات تروریستی این فرد حمایت کردهاند.
برخی رسانههای غربی نیز، که در برابر کوچکترین اشتباهات یک مأمور پلیس در کشورهای مخالف با سیاستهای استعماری و سلطهجویانه با تولید انبوه اخبار و تحلیل و سر و صدا برای حقوق بشر عزاداری برپا میکنند و فریاد آنان گوش فلک را کر میکند، در برابر این سفاکیها و جنایتها یا سکوت کردند و یا با انتشار وسیع مصاحبهها و گزارشات، این تروریست آدمکش را فردی مبارز و تلاشگر در راه دموکراسی معرفی نموده و سعی کردند کشتار وحشیانه مردم بیدفاع را مقدس جلوه دهند.
مایه بسی تأسف است که تروریسم به ابزار سلطه بر ملتها تبدیل شده است و مدعیان مبارزه با تروریسم در صف اول حمایت از آن قرار دارند.
عالیجناب
اینک با ارسال یک نسخه نوار حاوی گوشه کوچکی از جنایتها و برخی حمایتهای رسانهای از این فرد شرور و قسمتی از اعترافات وی در کسب حمایت از اعضای ناتو، انتظار دارد دبیر کل محترم بر حسب وظیفه قانونی و انسانی نسبت به موارد زیر اقدام به نتایج آن را به اطلاع ملت ایران و عموم ملتها برسانند:
1- محکوم کردن صریح این جنایات و دفاع از حقوق ملت مظلوم ایران به عنوان قربانی بزرگ تروریسم
2- محکوم کردن حمایتهای اعضاء ناتو از تروریسم در منطقه، استیضاح رسمی کسانی که از این جنایتکار حمایت کردهاند و استیفای حقوق قربانیان و دولت و ملت ایران
3- دستگیری این شرور که مورد حمایت وسیع اعضاء ناتو بود، توسط دستگاه اطلاعاتی ایران با کمترین هزینه ممکن، راه درست مبارزه با تروریسم را نمایان ساخت.
بعد از حادثه 11 سپتامبر و به بهانه مبارزه با چند تروریست تا کنون بیش از یک میلیون نفر از مردم منطقه ما قربانی و چند میلیون آواره شدهاند و دو کشور عضو سازمان ملل تحت تصرف نظامیان ناتو و آمریکا قرار گرفتهاند و کشور سومی نیز در معرض تهاجمات نظامی است. روش جاری برای مبارزه با تروریسم به فرض پذیرش صداقت مدعیان آن آشکارا شکست خورده است. اگر واقعاً تروریستی وجود دارد آیا نمیتوان از روش عقلانی دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی ایران که در برخورد با عبدالمالک ریگی به خوبی تجربه شد استفاده کرد. ما بارها تأکید کردهایم که حل مسائل منطقه ما نیاز به لشکرکشیهای گسترده و عملیات نظامی ندارد.
حداقل انتظار از جنابعالی این است، که با تعیین یک گروه حقیقتیاب مستقل و مورد اعتماد ملتهای منطقه، درباره عوامل اصلی حادثه 11 سپتامبر به عنوان بهانه اصلی حمله به منطقه خاورمیانه، انگیزه و نیت اصلی حضور نظامی ناتو در افغانستان و عراق، روشهای به کار گرفته شده و نتایج حاصل از نه سال حضور و درگیری، تحقیق جامعی صورت داده و نتایج آن را به مجمع عمومی اعلام فرمائید.
جناب آقای دبیر کل
شما میدانید که از زمان حضور نیروهای آمریکایی و ناتو علاوه بر اینکه چند میلیون نفر از مردم منطقه کشته و زخمی و آواره شدهاند، کشت مواد مخدر و تروریسم نیز توسعه یافته است. حدود نه سال است که مردم منطقه در سایه تهدید زندگی میکنند.
چه کسی یا سازمانی باید از حقوق، امنیت و استقلال ملتهای منطقه حمایت کند. اگر سازمان ملل در این باره مسئولیتی ندارد اعلام نماید که انبوه مردم و دولتهای آسیبدیده به کدام سازمان باید شکایت کنند و در این صورت فلسفه تأسیس سازمان ملل چه خواهد بود؟ و چه موضوعی مهمتر از این میتواند در فهرست فعالیتهای سازمان ملل قرار گیرد.
انتظار این است که حضرتعالی به طور فعال موضوع را در دستور کار قرار دهید و تصمیمات لازم را برای پایان دادن به کشتار، توسعه مواد مخدر و اشغالگری اتخاذ و اعلام نمایید.
از خداوند متعال استقرار صلح و عدالت در سراسر گیتی را مسألت دارم.
محمود احمدینژاد